Xupito de berberetxos amb llima, gingebre i gelatina de gin tonic

Aquest aperitiu és molt refrescant i fàcil.
Ingredients:
  • Berberetxos en llauna (mida mitjana o gran)
  • Gingebre en pols
  • Els suc d'una llima
  • 3 fulles de gelatina
  • un gotet de tònica
  • un bon raig de ginebra
  • espècies per al gin tonics: boletes de pebre rosa, ginebre, cardamom...

Hem de tenir la gelatina ja preparada amb antel·lació i ja cuallada i fresca.  La farem hidratant primer les fulles de gelatina amb una mica d'aigua. Escalfem quatre cullerades d'aigua amb quatre cullerades de tònica sense que arribi a bullir. Ho deixem templar una mica i afegim la gelatina hidratada i removem molt bé. Ara afegim la ginebra, unes gotes de llima, les espècies i ho barregem bé. Per últim afegim la tònica restant i ho remenem sense que perdi la bombolla. Reservarem a la nevera fins que es solidifiqui.
Per servir els berbes:
Barregem l'aigua dels berbes amb el suc de llima i posem una mica de gingebre en pols. Posem uns quants berbes a cada got de xupito, hi aboquem una mica del suc i per damunt hi posarem uns dauets de gelatina de gintonic.

Comentarios