Aquest aperitiu és molt refrescant i fàcil.
Hem de tenir la gelatina ja preparada amb antel·lació i ja cuallada i fresca. La farem hidratant primer les fulles de gelatina amb una mica d'aigua. Escalfem quatre cullerades d'aigua amb quatre cullerades de tònica sense que arribi a bullir. Ho deixem templar una mica i afegim la gelatina hidratada i removem molt bé. Ara afegim la ginebra, unes gotes de llima, les espècies i ho barregem bé. Per últim afegim la tònica restant i ho remenem sense que perdi la bombolla. Reservarem a la nevera fins que es solidifiqui.
Ingredients:
- Berberetxos en llauna (mida mitjana o gran)
- Gingebre en pols
- Els suc d'una llima
- 3 fulles de gelatina
- un gotet de tònica
- un bon raig de ginebra
- espècies per al gin tonics: boletes de pebre rosa, ginebre, cardamom...
Hem de tenir la gelatina ja preparada amb antel·lació i ja cuallada i fresca. La farem hidratant primer les fulles de gelatina amb una mica d'aigua. Escalfem quatre cullerades d'aigua amb quatre cullerades de tònica sense que arribi a bullir. Ho deixem templar una mica i afegim la gelatina hidratada i removem molt bé. Ara afegim la ginebra, unes gotes de llima, les espècies i ho barregem bé. Per últim afegim la tònica restant i ho remenem sense que perdi la bombolla. Reservarem a la nevera fins que es solidifiqui.
Comentarios
Publicar un comentario