Galetes cruixents de xocolata


Aquesta recepta és de la meva amiga K, de vegades li posa herbes molt bones ;)
  • 150gr de sucre
  • 1 culleradeta de vainilla
  • 1/2 culleradeta de cafè soluble
  • 2 ous
  • 35 gr de farina
  • 20 gr de cacau en pols
  • 1/4 culleradeta de sal
  • 1/4 culeradeta de llevat Royal
  • 145 gr de xocolata negra
  • 30 gr de mantega
  • 10gr de xips de xocolata

A un bol posem la farina, el cacau, el llevat i la sal i ho barregem bé.

Aun bol a part batem els ous, el sucre, el cafè i la vainilla fins aconseguir que la massa dupliqui el seu volum.

Posem al bany maria la mantega amb la xocolata i ho fonem, ben barrejat. Afegim la barreja de xocolata al bol on hem batut els ous i el sucre i ho integrem amb molt de compte i moviments suaus. Ara fem el mateix amb la barreja de farina i per últim, afegim els xips de xocolata i barrejem.

A una safata del forn posem paper sulfuritzat i hi anem posant cullerades de massa, deixant entre elles un espai d'uns 3 cms aprox.

Ho posem al forn preescalfat a 190º i ho deixem uns 8 minuts.

Un cop passat el temps les deixem refredar i a gaudir.

______________________


Esta receta es de mi amiga K, a veces le añade una hierbas felices ;)
  • 150gr de azúcar
  • 1 cucharadita de vainilla
  • 1/2 cucharadita de cafè soluble
  • 2 huevos
  • 35 gr de harina
  • 20 gr de cacao en polvo
  • 1/4 cucharadita de sal
  • 1/4 cucharadita de levadura Royal
  • 145 gr de chocolate negro
  • 30 gr de mantequilla
  • 10gr de chips de chocolate
En un bol ponemos la harina, el cacao, la levadura y la sal y mezclamos.
En un bol a parte, batimos los huevos, el azúcar, el café y la vainilla hasta conseguir que la masa duplique el volumen.
Ponemos al baño maría la mantequilla con el chocolate y lo fundimos, bien mezclado. Añadimos la mezcla de chocolate al bol donde hemos batido los huevos y el azúcar, y lo integramos con cuidado y movimientos suaves. Ahora haremos lo mismo con la mezcla de harina y, por último, añadimos los chips de chocolate.
En una bandeja de horno con papel sulfurizado, vamos poniendo cucharadas de masa, dejando entre ellas un espacio de 30 cm o más.
Horno precalentado a 190ºC durante unos 80 minutos.
Dejar enfriar y disfrutar.

Comentarios