La tieta Júlia feia unes mandonguilles impressionants, les albóndigas estofadas. Primer les fregia i després les afegia a unes patates estofades, un plat únic que em donava energia per seguir jugant al seu pati.
- 4 Butifarres de pagès
- 1 o 2 Alls
- Julivert
- Patates
- Ceba
- Colorant
- Molla de pà
- Farina de galeta
Es pelen les butifarres i es treu la carn de dins que barrejarem amb l’allet i el julivert picat ben petit i la molla de pà, afegim un rajolí generós de llet i dos ous. Un cop ben barrejat fem les boletes i les arrebossem am la farina de galeta.
Fregim les mandonguilles i les reservem. (Ens podem menjar una o dues per matar el cuc, la tieta Júlia em deixava).
Ara en una olla o cassola fem un sofregit de ceba i all i posem les patates tallades per a estofar. Li donem unes voltes per a què agafin suc i hi tirem aigua o brou, quan porti bullint uns 10 minuts hi posem les mandonguilles, li donem color amb el colorant groc i salpebrem al gust.
Quan estiguin cuites ja ho podem servir en plats ben fondos, que el suc és molt bo.
Comentarios
Publicar un comentario