Les mandonguilles de la tieta Júlia


La tieta Júlia feia unes mandonguilles impressionants, les albóndigas estofadas. Primer les fregia i després les afegia a unes patates estofades, un plat únic que em donava energia per seguir jugant al seu pati.
  • 4 Butifarres de pagès
  • 1 o 2 Alls
  • Julivert
  • Patates
  • Ceba
  • Colorant
  • Molla de pà
  • Farina de galeta


Es pelen les butifarres i es treu la carn de dins que barrejarem amb l’allet  i el julivert picat ben petit i la molla de pà, afegim un rajolí generós de llet i dos ous. Un cop ben barrejat fem les boletes i les arrebossem am la farina de galeta.

Fregim les mandonguilles i les reservem. (Ens podem menjar una o dues per matar el cuc, la tieta Júlia em deixava).

Ara en una olla o cassola fem un sofregit de ceba i all i posem les patates tallades per a estofar. Li donem unes voltes per a què agafin suc i hi tirem aigua o brou, quan porti bullint uns 10 minuts hi posem les mandonguilles, li donem color amb el colorant groc i salpebrem al gust.

Quan estiguin cuites ja ho podem servir en plats ben fondos, que el suc és molt bo.

Comentarios