Les creppes al Cointreau

Aquesta recepta la vaig perfeccionar a partir de la versió de la Teca, però alcoholitzant la barreja.
  • 3 Ous
  • 400ml de llet
  • 250gr de farina
  • 3 cullerades de sucre
  • un bon raig de cointreau


Es barregen tots els ingredients (es pot fer a mà o amb batedora).

Es posa una paella al foc, tot i que va millor una crepera. Quan sigui calenta, s’hi posa mica de mantega (jo ara faig servir un spray que compro al Gadgets de cuina) i seguidament s’hi afegeix la pasta.

Es deixa fer fins que surten bombolletes i el veu la massa prou ferma per donar-li la volta.

Quan són fetes, es poden menjar amb dolços (mermelada, mel, sucre i canyella, colacao i oli, Nocilla, etc…) o es poden menjar salades (amb foiegras, amb formatge Philadelfia, amb formatgets cremosos, amb pernil dolç, etc.). De totes maneres són boníssimes.

Comentarios