Aquesta caldereta la fa el meu germà David, dels millors dinars que hem tingut al càmping després d'un matí a la platgeta.
INGREDIENTS PER 12 COMENSALS: ho sé, el meu germà fot aquestes mides
- 12 Cebes picades
- 100 Ametlles torrades picades
- 12 Pebrot verd picat
- All 2 caps pelats i picats
- 12 Ous durs picats
- Pebre dolç 12 culleradetes
- 12 galetes Maria picades
- 12 Tomàquets vermells picats
- Safrà en branca
- Sal i Pebre
- 8 Llamàntols cuits (reservar l'aigua)
En cassola de fang coure la ceba sola 8 min, afegir la barreja de pebrot verd, els alls i un ou i deixar coure 2 min més, afegir galetes, els tomàquets, les ametlles, els ous i remenar bé. Deixar coure durant 8 min més. Afegir sal i pebre.
Ofegar amb brou de llamàntol i afegir una culleradeta de pebre vermell dolç. Abans d’acabar afegir els llamàntols tallats.
Comentarios
Publicar un comentario