Els peus de porc de la mama Rossita


Aquesta és la recepta clàssica de peus de porc de la meva mare, de vegades els fa amb cargols, però el que no pot faltar és el pà per sucar, és imprescindible.

  • peus de porc
  • farcellet d’herbes
  • tomàquets
  • ceba
  • alls
  • julivert
  • cullerada de farina
  • aigua
  • pebre i sal

Bullim els peus de porc amb un farcellet d’herbes, un tomàquet, una cabella d’alls i una ceba. Quan estiguin tendres els retirem i reservem l’aigua, que haurà quedat un xic gelatinosa.

Fem un sofregit amb ceba, tomàquet i julivert. Afegim una cullerada de  farina i la desfem bé, per a què espessi el sofregit, afegim pebre negre al gust. Afegim els peus de porc i l’aigua de la bullida. Deixem que vagi fent xup-xup i anem tastant i rectificant de sal fins que estigui el caldet ben espès.

Comentarios