Els cargols de la mama són per sucar-hi pà. El problema és que la mama té una guerra personal amb el meu mascle, que diu que no piquen per provocar, i aleshores es passa amb els bitxos...
- Cargols (els comprem ja bullits)
- Farcellet d’herbes
- Orenga
- Clau
- Bitxo
- Ceba
- Tomàquet
- Alls
- Xoriço picant i bacó o cansalada
- Julivert
- 1 Cullerada de farina
- Pebre i Sal
Rentem els cargols comprats bullits i els tornem a bullir quan arrenca el bull canviem l’aigua i amb l’aigua nova ho bullim amb el farcellet, la ceba, el tomaquet i els alls, quan hagin bullit reservem l’aigua.
En una cassola fregim el xoriço picant i el bacó i fem un sofregit de ceba, tomàquet, pebre, all, julivert, una miqueta de clau, 1 bitxo fregit i una cullerada de farina. Afegim els cargols i els remenem bé amb el sofregit, afegim una mica de l’aigua de la bullida i que vagi fent xup-xup, anem probant i rectificant de sal fins que estiguin al nostre gust.
Comentarios
Publicar un comentario